A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПІДСУМКИ РОБОТИ ХАРКІВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗА 9 МІСЯЦІВ

Дата: 11.10.2017 09:17
Кількість переглядів: 904

ПІДСУМКИ РОБОТИ ХАРКІВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗА 9 МІСЯЦІВ 


3 жовтня в Харківському відділі поліції була проведена нарада за участю куратора полковника поліції Валерія Салманова, на якій керівники служб прозвітували про роботу за 9 місяців 2017 року
Учасники наради розглянули низку питань, зокрема – щодо криміногенної ситуації на території обслуговування, якості досудового слідства, результати профілактичних заходів «Розшук», «Зброя і вибухівка», «Мак». Так, за 9 місяців 2017 року до Єдиного обліку Харківського ВП надійшло 15,036 тис. заяв та повідомлень про правопорушення та інші події. Співробітниками кримінальної поліції розкрито 173 злочини на 253 епізоди. За період операції «Зброя і вибухівка» оперативниками було вилучено 2 обріза, які незаконно зберігали місцеві мешканці. Заступник начальника – начальник слідчого відділу, підполковник поліції Віталій Братеньков розповів, що загальна кількість закінчених кримінальних проваджень 3325, направлено до суду з обвинувальним актом – 382. За 9 місяців на території обслуговування неповнолітніми скоєно 23 злочини ( з них тяжких – 21), у яких взяли участь 10 неповнолітніх. На профілактичному обліку перебуває 12 неповнолітніх і 1 доросла особа за втягнення неповнолітніх в злочинну діяльність, а також 29 неблагополучних сімей, в яких виховується 45 неповнолітніх дітей. Дільничними офіцерами поліції розкрито 146 злочини, взято під адміністративний нагляд за ініціативою поліції – 26 осіб, складено – 932 адміністративних протоколи. На даний час перебуває на обліку формальників – 180, адміннаглядних – 32, сімейних насильників – 117. З метою підтримання правопорядку на вулицях району цілодобово патрулюють групи швидкого реагування. 
«Завдання поліцейських залишаються незмінними - це протидія злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території обслуговування, охорона прав і свобод, здоров’я та життя людини, а також інтересів суспільства і держави» - зазначив начальник Харківського ВП полковник поліції Ігор Назаренко. 
В свою чергу, Валерій Салманов додав, що якісне виконання функцій покладених на поліцію залежить насамперед від особистого відношення до своїх службових обов'язків кожного працівника поліції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень