A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Дата: 12.09.2017 09:18
Кількість переглядів: 2574

Відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини


8 вересня в Комунальному закладі охорони здоров’я «Мереф’янська центральна районна лікарня» відбулося відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
Незалежно від того, як діє медична установа: в обласному, районному центрі чи селі, лікарські послуги мають бути однаково якісними та надаватись в належних умовах, тому вирішення питань, котрі стосуються забезпечення якісної медичної допомоги є вкрай актуальними.
Сьогодні зусилля всіх рівнів влади спрямовані на покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я та надання якісних медичних послуг населенню .Тому у Мереф’янській громаді була відкрита амбулаторія загальної практики сімейної медицини. На відкритті були присутні: заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк; голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна; начальник відділу охорони здоров’я Харківської районної державної адміністрації Юрій Шматько та головний лікар КЗОЗ «Мереф’янської ЦРЛ» Віктор Чеверда.
Поважні гості привітали присутніх з урочистою подією: побажали всім міцного здоров'я та гарної роботи закладу. Веніамін Сітов у своєму вступному слові зазначив, що відкриття таких оновлених амбулаторій – це важливий крок задля збереження здоров’я мешканців громади.
Опісля урочистим перерізанням символічної стрічки Юрій Раїна та Михайло Черняк ознаменували відкриття нової амбулаторії та всі присутні мали можливість оглянути приміщення закладу, його матеріально-технічне оснащення.
Михайло Черняк відзначив, що ремонтні роботи в приміщенні проведені якісно. Тепер 25 тисяч жителів району зможуть отримати необхідну медичну допомогу не в приміщенні Центральної районної лікарні, а в окремій будівлі.
В приміщенні був зроблений капітальний ремонт, який включив у себе комплекс ремонтно-будівельних робіт, що передбачив заміну, відновлення та модернізацію за вимогами планування медичного закладу. Відтепер мешканці громади та району отримали якісні умови для перебування у закладі, а медичний персонал – належні умови праці, нове медичне оснащення.
«Ремонт в Мереф'янському центрі розпочато в минулому році. На сьогодні проведено капітальний ремонт приміщення, яке раніше знаходилося в жахливому стані. Ми замінили покрівлю та комунікації. Також амбулаторія отримала нове обладнання: ваги кардіографи, комп'ютерну апаратуру і офісні меблі», - зазначив Юрій Шматько.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень