A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Миколая зустрічаймо в цей святий величний час

Дата: 21.12.2017 09:20
Кількість переглядів: 577

Миколая зустрічаймо в цей святий величний час


19 грудня у Мереф’янському міському будинку культури зібралося чимало дітлахів зі всього Харківського району для того, щоб поринути у передноворічну казку, яка ось-ось мала розпочатися на сцені. 
У будинку культури вирувала чарівна та яскрава атмосфера. Все було прикрашене сяючими вогниками, блискучими новорічними елементами. Крім того, всі бажаючі мали змогу сфотогафуватися на фоні оригінальних святкових локацій та ознайомитися з найкращими малюнками першачків району.
Юні театрали підготували справжню новорічну казку «Щелкунчик» для дітлахів. Маленькі глядачі, затамувавши подих, спостерігали за розвитком казкових подій на сцені. На цьому дива для дітей не закінчилися. Спочатку першачків привітав Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Мереф’янської міської ради,а згодом вітальні слова висловила Валерія Мураєва, яка, за традицією,завітала до громади для того, щоб привітати дітей зі світлим Днем Святого Миколая. Дітлахам подарували чудові м’які іграшки, а опісля їх поздоровив і сам Святий Миколай, який побажав усім відмінно навчатися, бути здоровими та гарно поводити себе. 
Також під час заходу відбулося нагородження переможців конкурсу малюнків. Перше місце у конкурсі зайняв вихованець Зеленогайської ЗОШ Печерський Ярослав; ІІ місце посів ученик Мереф’янського медичного ліцею Михайлик Микита; ІІІ місце виборов вихованець Височанської ЗОШ №2 Лобов Кирил. 
Щасливі, усміхнені, радісні учні щиро дякували Миколаю за дарунки, директору і працівникам Мереф’янського міського будинку культури за теплий, гостинний прийом.Ми також щиро дякуємо адміністрації та працівникам будинку культури за організацію чудового святкового заходу на високому рівні.
У свято цього подвижника бажаємо вам всього, з чим він асоціюється: милосердя, терпіння, віри у світле майбутнє для наших родин, впевненості у гідне прийдешнє для нашої країни, пристойних умов для життя та праці. Нехай Святий Миколай наповнить наші домівки щастям, теплом і любов’ю, а нашу яскраву батьківщину зробить мирною та дбалою до своїх громадян!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень