A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Організація надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді у громадах

Дата: 21.02.2018 09:36
Кількість переглядів: 825

Організація надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді у громадах

16 лютого в Інформаційно-тренінговому центрі Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ОЦСССДМ) відбувся семінар для представників об’єднаних територіальних громад щодо організації надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді безпосередньо в громадах, в якому взяла участь Ольга Дядченко, фахівець із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради
Семінар відкривала директор Харківського ОЦСССДМ Олена Хватинець. Проводили зустріч заступник директора-начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Наталія Варцабюк та начальник відділу організаційно-правової роботи Оксана Радіч.
Учасники семінару були ознайомлені з категоріями сімей, дітей та молоді, які потребують надання соціальних послуг, видами соціальних послуг та системою їх надання. Також обговорили роль, місце та завдання роботи фахівця із соціальної роботи в системі надання послуг сім’ям, дітям та молоді у громаді. Крім того, під час семінару була організована робота в групах, де учасники заходу розробляли алгоритм проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень