A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Подих срібної доби

Дата: 01.03.2018 09:37
Кількість переглядів: 789

Подих срібної доби

26 лютого у комунальному закладі «Мереф’янська міська центральна бібліотека»  відбувся поетичний захід «Подих срібної доби», який був присвячений творчості та історії кохання відомих поетів срібної доби – Анні Ахматової та Миколи Гумільова.

Історію кохання Миколи Гумільова та Анни Ахматової важко назвати романтичною, адже вона принесла їм багато болю та страждань. Але ці незвичайні почуття впивали на творчість поетів і таким чином народжувались нові зворушливі вірші, які не втрачають популярність й досі.

У бібліотеці зібралися учні освітніх закладів Мереф'янської ОТГ, викладачі та вихованці комунального закладу «Мереф’янська дитяча музична школа».

На початку заходу працівники бібліотеки розповіли всім присутнім про цікаві життєві факти двох поетів, про трагічність взаємопов’язаних доль.

Факти біографії супроводжувались відповідними віршами, які стосувалися певного життєвого періоду поетів. З великою зворушливістю вірші читали вихованці театрального класу музичної школи (кер. Ковтун В.А.).

Крім того, викладачі музичної школи виконали душевні музичні композиції, які довершили творчу атмосферу заходу.

Дякуємо працівникам бібліотеки та представникам музичної школи за організацію такого творчого заходу та бажаємо успіху в організації наступних творчих вечорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень