A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Кейс-менеджмент як підхід у соціальній роботі

Дата: 04.09.2017 09:58
Кількість переглядів: 1609

Кейс-менеджмент як підхід у соціальній роботі

30 серпня 2017 року спеціаліст відділу у справах дітей Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Солдатенко Тетяна взяла участь у семінарі «Кейс-менеджмент як підхід у соціальній роботі безпосередньо у місцевих громадах», який відбувся на базі інформаційно-тренінгового центру Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 
Семінар відкривала заступник директора центру Олена Хватинець, проводила зустріч заступник директора Харківського ОЦСССДМ Наталія Варцабюк, а серед присутніх були також представники Роганської ОТГ, Нововодолазької ОТГ та місцевих центрів СССДМ. 
Учасникам семінару було розкрито поняття кейс-менеджменту як форми роботи, метою якої є забезпечення підтримки і надання допомоги мешканцям місцевої громади у доступі до ресурсу, необхідного для їх проживання, функціонування та отримання соціальних послуг. Також були розглянуті принципи, стратегії та існуючі моделі кейс-менеджменту.
Наприкінці зустрічі представникам об’єднаних територіальних громад, для використання у роботі, було вручено методично-інформаційну літературу з питань форм сімейного виховання, прав та пільг для учасників АТО та членів їх сімей, поради щодо надання першої соціально-психологічної допомоги та двотомник «Соціальна робота із вразливими сім’ями та дітьми».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень