A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та мешканці Мереф’янської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 14.12.2017 10:08
Кількість переглядів: 769

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та мешканці Мереф’янської об’єднаної територіальної громади!


Згідно з Указом Президента України «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» від 10 листопада 2006 року №945/2006 в нашій державі щорічно, 14 грудня, відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 
Саме 14 грудня 1986 року було завершено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Минуло багато років після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, але в наших серцях досі живе пам'ять про ті трагічні події. Ми ніколи не забудемо про самопожертву та відданість героїв-ліквідаторів, які зробили все можливе задля збереження життя та здоров’я прийдешніх поколінь.
Сьогодні ми вшановуємо тих, хто, не шкодуючи свого здоров'я, самовіддано виконав свій обов'язок. 
Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв та дякуємо всім ліквідаторам аварії, які жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. 
Світла пам'ять героям-ліквідаторам, які ціною власного життя врятували майбутнє для своїх нащадків. Слова вдячності мужнім учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Низький уклін усім героям-чорнобильцям за Ваш подвиг. 
Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання. 
Дякуємо вам, шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС, за героїзм та мужність, за сміливість та відвагу! Нехай в ваших родинах завжди панує благополуччя та спокій, мир та злагода!

З повагою, 
Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов,
Мереф’янська міська рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень