A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

А пам’ять ще жива!

Дата: 30.10.2017 10:35
Кількість переглядів: 729

А пам’ять ще жива!

27 жовтня у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді відбулись урочистості з нагоди 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

Біля меморіалу «Батьківщина-мати» зібрались мешканці нашої громади та представники міської організації ветеранів України разом  із Мереф’янським міським головою Веніаміном Сітовим, секретарем міської ради Тетяною Дядченко, начальником відділу освіти, культури та спорту Мереф’янської міської ради Русланом Дейнекою, депутатом Харківської районної ради, головою жіночої ради міста Раїсею Угненко та головою міської організації ветеранів Павлом Копаницьким.

«Ця дата закарбована в нашій пам’яті і наш обов’язок – закарбувати її у пам’яті наших дітей та внуків. Те, як далась нашим пращурам перемога, мабуть найстрашніша сторінка в історії нашої країни. Та ми радіємо, що цей день настав – Україно визволено! Дякуємо, вам, ветерани, за цей щасливий день!» – звернувся до присутніх міський голова.

Опісля слів привітання здійснили урочисте покладання квітів до меморіалу.

Естафета пам’яті продовжилась вже в комунальному закладі «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3», де відбувся святковій концерт. Вихованці 4 – 8 класів подарували присутнім чудові пісні та гарні танцювальні номери. Хочеться також відзначити виступ голови батьківського комітету Шимегона Володимира, який дуже талановито співав воєнні пісні.

По завершенню Раїса Угненко разом із Павлом Копаницьким подякували керівництву школи за чудовий концерт та запросили всіх посмакувати польовою кашею.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень