A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Хочеш знайти роботу? Звертайся!

Дата: 25.08.2017 11:37
Кількість переглядів: 722

Хочеш знайти роботу? Звертайся!

Нещодавно до Мереф’янської громади завітала заступник начальника відділу активної підтримки безробітних при Харківському районному центру зайнятості Силка Мар’яна Василівна.

Мар’яна приїхала з метою допомогти мешканцям Мереф’янської ОТГ зорієнтуватися у світі професій та ситуації на ринку праці; підібрати постійну або тимчасову роботу; підвищити кваліфікацію; освоїти нову конкурентоспроможну професію або започаткувати власну справу.

«Центр зайнятості також пропонує безкоштовну професійну підготовку кадрів у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, - розповідає Силка Мар’яна, - але більшість людей не знають, що вони мають змогу отримувати грошову допомогу, компенсацію проїзду та, найголовніше, абсолютно безкоштовно освоїти нову професію. Можливі також і різноманітні стажування, коли людина безробітна, але відвідує певне підприємство. Це чудова нагода показати себе та проявити свої здібності, щоб зацікавити можливого роботодавця».

Центр професійно-технічної освіти здійснює підготовку кадрів за наступними професіями: оператор верстатів, токар, фрезерувальник, верстатник, маляр, штукатур, касир торгівельного залу, швачка, адміністратор, покоївка та інші. Але все ж найпоширенішими вакансіями є водії, вантажники, вихователі, вчителі, менеджери та продавці продовольчих товарів.

Подібна практика поширена по всьому Харківському району. Представники Центра зайнятості 2 -3 рази на місяць відвідують різні міста та села району для того, щоб допомагати бажаючим знайти себе у великому світі різних професій. Наступного разу нашу громаду вони відвідають вже у вересні. Тож не пропустіть свій шанс здобути омріяну професію!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень