Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Обговорення Угоди про співпрацю

Дата: 21.12.2017 13:06
Кількість переглядів: 945

Обговорення Угоди про співпрацю


15 грудня у приміщенні Управління соціального захисту Харківської районної державної адміністрації відбулась спільна робоча нарада, за участю начальників відділів управління на чолі з начальником управління Лудан С. В. з одного боку та начальником відділу соціального захисту населення Мереф'янської міської ради та заступником Мереф'янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рудницької С. В. з іншого боку, по обговоренню Угоди про співпрацю між управлінням та громадою на виконання Наказу Мінсоцполітики № 1030 від 21.06.2017 р. «Про деякі питання діяльності об'єднаної територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населенню ».
Підписання зазначеної угоди дасть можливість з 01.01.2018 року мешканцям громади отримувати у відділі соціального захисту населення Мереф'янської міської ради наступні адміністративні послуги соціального характеру:
- Прийом документів з приводу призначення усіх видів державних допомог та субсидій;
- Прийом документів від громадян для отримання посвідчень «Ветеран праці», «Багатодітна родина», для призначення пільг, для оформлення громадян до будинків-інтернатів;
Відповідно інформацію щодо призначення допомоги мешканці об'єднаної громади зможуть отримувати безпосередньо у відділі соціального захисту м. Мерефа.
Сподіваємось, що мешканці громади в повній мірі особисто відчують принципи децентралізації в рамках об'єднаної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень