A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Презентація послуг служби зайнятості

Дата: 30.11.2017 13:40
Кількість переглядів: 1135

Презентація послуг служби зайнятості


24 листопада в Інформаційно-консультаційному центрі Харківського районного центру зайнятості в м.Мерефа відбулась презентація послуг служби зайнятості. У заході взяли участь заступник голови Мереф`янської міської ради Світлана Рудницька, представники обласного та районного центрів зайнятості Евгений Романик та Ольга Коба.
На початку семінару фахівці центру зайнятості ознайомили учасників з метою та програмою семінару. Опісля невеликого вступу заступник директора Харківського районного центру зайнятості Коба О.В. розповіла всім присутнім про особливості сучасного ринку праці, актуальні пропозиції працевлаштування та тимчасову зайнятість або громадські роботи. Вона також ознайомила учасників семінару з постановою від 02.12.2015 «1154 «Про реалізацію пілотного проекту із залучення членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб».
Продовжила презентацію послуг служби зайнятості Щербань Н.Г., провідний спеціаліст інформаційно-консультаційного центру Харківського районного центру зайнятості м. Мерефа. Вона розкрила слухачам тему послуг служби зайнятості з активної підтримки громадян, а саме: професійна орієнтація, інформація щодо можливості отримання ваучера, професійне навчання за направленням служби зайнятості. По завершенню виступу Щербань Н.Г. представила відео презентацію навчання в Харківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ.
Завершальною частиною семінару було обговорення презентованого матеріалу та коротка рефлексія. Також всі учасники семінару отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень