A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар-навчання для фахівці служби у справах дітей та сім’ї

Дата: 03.03.2018 14:01
Кількість переглядів: 553

Семінар-навчання для фахівці служби у справах дітей та сім’ї


26-28 лютого 2018 року на базі Харківського обласного центу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось семінар-навчання з питань створення та функціонування опіки, піклування, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, що знаходяться на території громади. У семінарі взяли участь фахівці із соціальної роботи служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.
Під час навчання були розглянуті основні питання з організації процесу опіки, піклування, створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Також учасників семінару було поінформовано про порядок проведення роботи по відбору кандидатів у прийомні батьки, надані поради та рекомендації щодо особливостей психологічного та вікового розвитку дітей. 
Впродовж навчання також порушувалась тема про фінансове забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються під опікою, піклуванням, у прийомній сім’ї, дитячому будинку сімейного типу. 
Наприкінці семінару тренерами були надані методичні рекомендації по соціальному супроводженню сім’ї, яка взяла на виховання дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування, з метою максимального забезпечення захисту прав та інтересів дітей.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень