A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Дякуємо вам, старше покоління 

Дата: 09.10.2017 14:35
Кількість переглядів: 996

Дякуємо вам, старше покоління 


Чарівна осінь дарує нам не лише яскраві барви, а й чудові свята, в число яких входить і День людей похилого віку та День ветерана, який відзначили в Мереф’янській ОТГ.
Ці свята особливі для кожного з нас, адже з самого дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культурного спілкування і повагу до ближнього. З бабусиних казок і оповідань діда народжувалася наша перша любов до батьківщини, оточуючого світу та людей. Ми ніколи не забудемо того, що зроблено руками людей старшого покоління, які сумлінно працювали, виховували дітей і онуків.
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
Цим святам було присвячено два заходи у нашій громаді. Перший відбувся у комунальному закладі «Мереф’янська міська центральна бібліотека», де бібліотекарі, разом із вокальним ансамблем «Водограй» підготували чудовий концерт, присвячений людям похилого віку. Там були і чудові пісні, які сколихували душу, і ліричні вірші, які наповнювали серце ніжністю та любов’ю. Дуже важливо пам’ятати, що такий день це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
Інший захід відбувся на теренах комунального закладу «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6» - міський день ветерана, який також був приурочений до Міжнародного дня людей похилого віку. На захід завітали почесні гості: Мереф’янський міський голова Веніамін Cітов, секретар міської ради Тетяна Дядченко, голова Мереф’янської міської організації ветеранів України Павло Копаницький та голова жіночої організації міста, депутат Харківської районної ради Раїса Угненко. 
Чудовий концерт подарували вихованці комунального закладу близько 60 ветеранам, які завітали на свято. Варто зазначити, що під час святкування урочистим званням «Почесний ветеран міста» було нагороджено Іванова В’ячеслава Андрійовича, голову комітета збройних сил і силових структур міської організації ветеранів України.
Павло Копаницький, за плідну співпрацю з міською організацією ветеранів, висловив подяки директору школи Рижковій Тамарі Степанівні та вчителю історії, завідуючій історико-краєзнавчим музеєм Безноско Олені Валеріївні.
Опісля чудового концерту всі посмакували смачною кашею та отримали заряд позитивних емоцій. 
Бажаємо всім ветеранам України та всім людям похилого віку міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень