A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Про призов громадян на строкову службу у жовтні – листопаді 2017 року

Дата: 04.09.2017 14:44
Кількість переглядів: 669

Про призов громадян на строкову службу у жовні – листопаді 2017 року


- На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 24 лютого 2017 року №44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову службу у 2017 році» з 2 жовтня по 30 листопада 2017 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
- Явці на призовну дільницю Харківського району для призову на строкову службу підлягають усі громадяни з 1999 року народження, яким до 30 листопада виповнюється 18 років, а відправці до військ підлягають особи, яким до дня відправки у військові частини виповниться 20 років, а також старші особи, які не досягли 27- річного віку, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
- Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Харків, Московський проспект 96А, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, відповідно до статті 15 пункту 8 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» зобов’язані прибути до районного військового комісаріату з 2 жовтня по 30 листопада 2017 року, та мати при собі документи, які засвідчують особу.
- Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Харківського Району та міста Люботин Харківської області, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
- На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності ,зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.
- Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно чинного законодаства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень