A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Кохання буває різним

Дата: 16.02.2018 14:52
Кількість переглядів: 1282

Кохання буває різним

Нещодавно весь світ поринув у атмосферу найромантичнішого свята зимової пори року – Дня всіх закоханих. 
Кохання – це почуття, яке підштовхує людей на великі подвиги та спонукає до надзвичайних вчинків. Саме воно, як то кажуть, врятує світ і допоможе подолати всі негаразди. 
День святого Валентина у Мереф’янській громаді святкували натхненно та з любов’ю. Мереф’янський міський будинок культури широкими обіймами зустрічав всіх гостей, хто виявив бажання помилуватись романтичним дійством, яке відбувалось на сцені. 
Кожен, хто завітав на цей вечір, мав нагоду разом із учасниками заходу та гостями впевнитись, що кохання буває різним і висловлюється воно також по-різному: в поцілунках, сварках, комічних та зовсім неочікуваних ситуаціях, в подарунках, обіймах та щирій посмішці коханої людини. 
Цього року на гостей свята чекали незвичні постанови, представлені молодіжним театром «Молодежний портал», котрі переходили у музичні та хореографічні номери. Затишну атмосферу підкреслили вдало налаштоване освітлення та елементи інтер’єру на сцені. Усе це гармонійно доповнювалось показом відео-сюжетів на екрані.
Вечірнє дійство вдало переходило з ліричного настрою в веселу, жартівливу атмосферу і навпаки. Учасники театру дарували глядачам посмішку, співаки – надихали, а хореографічні постанови милували око. 
Дякуємо учасникам колективів міського будинку культури за подароване романтичне дійство, що збуджувало серця глядачів.
І на останок, хочеться сказати – кохайте один одного, адже саме кохання завжди в наших серцях, де б ми не знаходилися, саме кохання допомагає нам у найважчі часи, і саме кохання робить нас щасливими і змушує вірити в те, що диво таки існує!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень