A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

З надією у майбутнє

Дата: 10.10.2017 15:16
Кількість переглядів: 1032

З надією у майбутнє

7 жовтня у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді відбувся ІV-й благодійний турнір з міні-футболу «З надією у майбутнє».
Турнір був приурочений до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, в якому взяли участь діти соціально уразливих категорій м. Харкова та Харківської області. Змагання відбулися на стадіоні «Авангард», за ініціативи громадської організації «Благовіст-2013» під спільним керівництвом Мереф’янської міської ради Харківської області за сприяння Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції в Харківській області.
Урочисто відкрив захід начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека, який побажав дітям гарного настрою та вдалої гри. Далі слово перейняв начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції в Харківській області Андрій Хоменко, який зазначив, що проведення таких заходів є дуже важливим для забезпечення різноманітного розвитку дітлахів. 
Три дитячі команди (команда м. Мерефа; команда сел. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області та команда «Маяк» Новобаварського району м. Харкова) спочатку змагались між собою, а потім спробували свої сили у грі з представниками поліції. Крім того, під час турніру для дітей провели майстер-класи із ножового бою та бою на палицях. 
Кожна команда отримала почесні нагороди – медалі та грамоти. І місце посіла команда «Маяк», ІІ місце – команда сел. Краснопавлівка, та ІІІ місце – команда м. Мерефа. 
По завершенню турніру всіх чекала запашна польова каша та приємне спілкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень