A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Субвенція з державного бюджету на створення Центру надання адміністративних послуг

Дата: 14.03.2018 15:31
Кількість переглядів: 811

Субвенція з державного бюджету на створення Центру надання адміністративних послуг

Протягом 2017- 2018 років відділом соціального захисту населення та відділом Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради проводилась робота з приводу включення Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади до Переліку міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, що мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс».

Згідно із розпорядженням уряду №122 від 28 лютого Кабінет Міністрів України вніс зміни до Переліку міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, що мають намір створити та забезпечити функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс». Зокрема, до переліку додано 2 міста обласного значення та 6 об'єднаних територіальних громад, в числі яких Мереф’янська міська ОТГ.

2 березня у Києві відбулося засідання робочої групи Міністерства соціальної політики України з питань надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс».

У засіданні взяла участь Світлана Рудницька, заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, яка презентувала робочий проект «Реконструкція адміністративної будівлі, розташованої за адресою: м. Мерефа, вул. Культури 2б, Харківського району, Харківської області».

В результаті засідання робочої групи прийняли рішення щодо надання Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді субвенції на проведення робіт, пов’язаних зі створенням та забезпеченням функціонування центру надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі «Прозорий офіс».

Загальна вартість об’єкта згідно експертного звіту складає 22 102 115 грн. Загальна сума субвенції та обсяг фінансування в 2018 році – 17 681 692 грн., кошти міського бюджету - 4 420 423 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень