Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

День фізичної культури та спорту

Дата: 12.09.2017 15:34
Кількість переглядів: 917

День фізичної культури та спорту


8 вересня у Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді, на стадіоні «Авангард» було проведено святкування Дня фізичної культури та спорту. У заході взяли участь учні 5-7 класів, вчителі фізичної культури, педагоги-організатори загальноосвітніх навчальних закладів громади та тренери-викладачі і лікар КЗ "КДЮСШ "Авангард"".
Вчителі, тренери-викладачі та лікар провели в квадратах естафети з предметами, м'ячами, веселий футбол, перетягування канату, музичний квадрат, квадрат першої медичної допомоги.
Всіх учасників заходу привітали: Мереф'янський міський голова Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Руслан Дейнека та учасниця Олімпійських ігор 2016 у Ріо-де-Жанейро Луньова Анна.
Отаман Мереф'янської сотні Слобідського козацького війська Дмитро Бутенко пригостив всіх учасників заходу смачною польовою кашею.
Адміністрація КЗ "КДЮСШ "Авангард"" висловлює подяку вчителям фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів, тренерам-викладачам та лікарю КЗ "КДЮСШ "Авангард"", заступнику директора з навчально-виховної роботи КЗ "Мереф'янський медичний ліцей" Олені Колодяжній та заступнику директора з виховної роботи КЗ "Мереф'янський медичний ліцей" Катерині Хихлі за організацію та проведення Дня фізичної культури і спорту.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень