A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відбувся «круглий стіл» на тему «Нове законодавство стосовно запобігання та протидії домашньому насильству»

Дата: 06.04.2018 10:45
Кількість переглядів: 506

    04 квітня 2018 року провідний спеціаліст Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко була присутня на засіданні круглого столу «Нове законодавство стосовно запобігання та протидії  домашньому насильству».

    Захід був організований Харківським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі координатора програми Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Харківській області Сергія Велігодського.
    На заході також були присутні представники відділів та управлінь Харківської районної державної адміністрації; фахівці із соціальної роботи Харківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також відділу з питань сім’ї, дітей та молоді Роганської селищної ради; координатор проекту «Протидія торгівлі людьми» БФ Карітас Харків – Ігор Тридуб, менеджер проекту ВБФ «Деполь Україна»  – Вікторія Лоскутова.
    Під час зустрічі обговорювалися питання формування нетерпимого ставлення до проявів різних видів насильства, взаємодії суб’єктів соціальної роботи з попередження насильства щодо дітей та окремі аспекти Закону України  «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень