A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Бюджет участі: обмін передовим досвідом

Дата: 17.04.2018 16:25
Кількість переглядів: 859

Бюджет участі: обмін передовим досвідом

12-13 квітня представники Мереф’янської та Роганської громад, на чолі із керівником напрямку бюджету участі Сергієм Омелічкіним, вирушили до сусідньої – Сумської області, аби почерпнути нові знання та ознайомитись із досвідом впровадження громадського бюджету у Тростянецькій громаді та місті Охтирка.

На зустрічі Мереф’янську міську громаду представляли: Тетяна Дядченко, секретар Мереф’янської міської ради; Тетяна Вишняк, начальник відділу соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради; Катерина Кобець, начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради;  Олена Онацька, спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради; Тетяна Переверзєва, голова районного комітету ОСН «Мерефа-Центр-1»; Тетяна Кайдашова, голова районного комітету ОСН «Центр-2»; Надія Кравцова, голова районного комітету ОСН «Захід»; Олена Берьозкіна, голова районного комітету ОСН «Озеряни».

Нагадаємо, що громадський бюджет, або бюджет участі – це процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста/ОТГ  та/або голосування за них. І саме цього року такий бюджет планують ввести в Мереф’янській громаді.

Колеги із Сумщини презентували методологію, параметри та унікальний підхід до впровадження громадського бюджету. Поділились системою моніторингу та оцінки етапів впровадження механізму.

Також учасникам поїздки провели екскурсію містами, щоб показати кращі практики місцевого самоврядування.

Впевнені, що навчальна поїздка була корисною, а знання та досвід, передані колегами Сумської області, допоможуть розробити кваліфікаційне положення про бюджет участі в нашій громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень