A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

А у вашій громаді DOBRE?

Дата: 25.04.2018 10:58
Кількість переглядів: 1264

А у вашій громаді DOBRE?

Вчора до Мереф’янської міської ради завітали керівники проектів з місцевого самоврядування: Марат Кюрчевський, Юлія Ткачук, Максим Корсун та Богдан Келічавий.

Візит гостей до громади був розподілений на три окремі зустрічі: із опозицією, молоддю та органом місцевого самоврядування. Головною темою зустрічі була програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), а саме хід її реалізації в Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді.

Керівники цікавились що необхідно допрацювати чи змінити в програмі, які компоненти необхідно покращити. Вони також запитували про наявність комунікації та взаємодії молоді з владою, про рівень залучення населення до процесу прийняття рішень в громаді.

Нагадуємо, програма DOBRE направляє більшу частину технічної та фінансової допомоги на місцевий рівень, зокрема – створюючи умови для нових об'єднаних територіальних громад (ОТГ), які дозволяють краще керувати ресурсами, підвищити якість комунальних послуг, стимулювати місцеву економіку і підвищити рівень залученості громадян. У Харківській області у програмі беруть участь Мереф'янська міська, Роганська селищна і Старосалтівське селищна ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень