A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Екскурсія до Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України

Дата: 27.04.2018 09:48
Кількість переглядів: 1746

Екскурсія до Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України

  25 квітня Службою у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради для учнів з числа дітей пільгового контингенту закладів освіти Мереф’янської міської ОТГ було організовано екскурсію до Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Перш за все учні поклали квіти до меморіалу загиблим ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Під час екскурсії досвідчені викладачі організували відвідування навчальних класів піротехнічного та пожежного циклів, класу медичної підготовки, музею Навчального центру та інших лабораторій центру, супроводжуючи показ експонатів лекціями щодо основних напрямків служби у підрозділах ДСНС. Крім того, для учасників  екскурсії провели навчання на полігоні.  

 Метою даного заходу було здійснення психологічної та теоретичної підготовки школярів до дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, розвиток усвідомлення підлітками своєї ролі в забезпеченні національної безпеки, свого обов’язку в разі виникнення надзвичайної ситуації та військово-патріотичне виховання підростаючого покоління.

Подібні заходи спрямовані на виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

Служба у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради висловлює найщирішу вдячність керівництву та офіцерському складу Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України за проведений захід.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень