Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Пам'ятаємо про загиблих, шануємо живих

Дата: 28.04.2018 12:12
Кількість переглядів: 616

   26 квітня 1986 року сталася найбільша трагедія не тільки України, а й усього людства – вибух на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей день став Днем пам’яті Чорнобильської трагедії.

   24 квітня у Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді відбулися заходи до цього пам'ятного дня: у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці – панахида за загиблими внаслідок катастрофи на ЧАЕС; пам'ять про людей, які пішли з життя через наслідки Чорнобильської катастрофи, вшанували хвилиною мовчання та урочистим покладанням квітів до пам’ятного знаку «Ліквідаторам катастрофи на Чорнобильській АЕС»; у комунальному закладі «Мереф’янська загальноосвітня школа I-III № 1»   учні підготували для ліквідаторів наслідків ЧАЕС програму про події тих страшних часів.
    Нажаль, не всі учасники ліквідації Чорнобильської аварії змогли бути присутніми на загальноміських заходах.
   Володимир Колісниченко – один з тих, хто поклав своє здоров'я заради нашого майбутнього. Внаслідок ліквідації аварії отримав тяжке захворювання, яке призвело до інвалідності.
   Аби висловити слова подяки за його неоціненний подвиг, в цей пам'ятний день до Володимира завітали: Світлана Рудницька, заступник Мереф'янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Іван Сухоставський та Віктор Гажа, голова та заступник голови Мереф'янської організації «Союз. Чорнобиль. Україна» відповідно.
   Шануймо героїв-ліквідаторів та завжди пам'ятаймо про їх великий подвиг!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень