A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Прибирання території Мереф’янського міського будинку культури

Дата: 28.04.2018 17:12
Кількість переглядів: 676

Прибирання території Мереф’янського міського будинку культури

Для працівників комунального закладу «Мереф’янський міський будинок культури» весняна толока розпочалася ще задовго до Всеукраїнського дня довкілля.

Прибирання  території, прилеглої до будинку культури розпочалося 11 квітня, а продовжилося 17 квітня. Весь колектив, на чолі з директором – Іриною Володимирівною Сердюк, привели до ладу територію, загальною площею 2 га. Були виконані наступні роботи: вирубка чагарників, збирання та утилізація торішнього листя, гілля з дерев та сухої трави, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ.

Окремо хочеться сказати про дитячий та спортивний майданчики селища Селекційне, на яких місцевими жителями було створено стихійне звалище побутових відходів. Працівники будинку культури 17 квітня  не тільки прибрали території майданчиків від листя та трави, але і  вивезли з них 8 мішків побутового сміття,  повимітали лушпиння від насіння та велику кількість недопалків на алеях. Прибирання від сміття на території майданчиків працівниками будинку культури здійснюється декілька разів на тиждень. Регулярно прибираються зламані урни для сміття.  Для жителів сел. Селекційне хочеться сказати одне: «Люди! Будьте людьми!».

Також, 18 квітня було побілено бордюри з нагоди приїзду до закладу Народного артиста України Віктора Павліка. 25 квітня, з нагоди ювілею вокального ансамблю «Водограй», було повторно побілено бордюри та дерева.

До речі, хочеться сказати про те, що територія Мереф’янського місього будинку культури прибирається РЕГУЛЯРНО, бо щоденно проходять репетиційні заняття творчих колективів, проводиться  велика кількість святкових заходів і реєстрація шлюбів.

Колектив будинку культури висловлює подяку Мереф’янській міській раді та Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради за виділений робочий матеріал.

Закликаємо жителів селища Селекційне долучатися до заходів, що направлені на покращення стану навколишнього природного середовища та підвищення еко-патріотизму.

Щиро сподіваємося, що всі разом ми допоможемо країні стати чистішою. Пам’ятайте, стан довкілля залежить від кожного з нас.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень