A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Весняні толоки районних комітетів органів самоорганізації населення тривають

Дата: 29.04.2018 17:37
Кількість переглядів: 787

28 квітня продовжились весняні толоки в Мереф’янській громаді.

РК ОСН «Мерефа-Схід»  разом з головою Наталією Даниленко продовжили впорядкування вулиці Лесі Українки (район Мереф’янської школи № 3). Були ліквідовані несанкціоновані сміттєзвалища та пофарбовані дерева. Участь у суботнику взяли Шевчук Людмила, Дядченко Ніна, Кривошей Олена, Даниленко Ольга.

РК ОСН «Озеряни» цього разу долучились до прибирання пам’ятника загиблим воїнам на території села Нижня Озеряна. Під час плідної співпраці небайдужих мешканців та голови РК ОСН Берьозкіної Олени було впорядковано клумби та побілено дерева біля заховання.

У селі Верхня Озеряна продовжуються роботи з впорядкування центральної частини села, також були висаджені дерева на узбіччя дороги.

РК ОСН «Мерефа-Центр -1» разом з Переверзєвою Тетяною висадили дерева у парку Перемоги, прибрали сміття та пофарбували дерева у центральній частині міста.

Пам’ятаймо, вищезгадані заходи були проведені з метою не стільки фізичного зменшення кількості сміття, скільки формування моди на чистоту, а водночас - об’єднання людей, які не хочуть більше терпіти засмічення рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень