A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вітаємо переможців Відкритого Турніру Харківського району з військово-спортивних багатоборств

Дата: 07.05.2018 13:21
Кількість переглядів: 935

Вітаємо переможців Відкритого Турніру Харківського району з військово-спортивних багатоборств

05-06 травня 2018 року відбувся Відкритий Турнір Харківського району з військово-спортивних багатоборств в розділі «бойове двоборство», присвяченого  Дню Перемоги над фашистськими загарбниками, який проходив в смт. Пісочин у спортивному залі Пісочинського колегіуму.

Організаторами цього спортивного заходу став відокремлений підрозділ громадської організації «Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств» у Харківському районі за підтримкою комунальної установи «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»», Харківської районної державної адміністрації та голови Пісочинької селищної ради.

На урочистому  відкритті змагання після привітання, спортсмени вшанували пам'ять воїнів які, визволяли рідний край та були покладені квіти на братській могилі.

В цих змаганнях взяли участь понад 15 спортивних команд. Приємно відзначити, що в цьому спортивному заході приймали участь спортсмени Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади, які посіли гідні місця. В напруженій боротьбі спортсмени отримали перемогу та привезли до дому дев’ять  медалей: Латишев Захар – І та ІІ місце, Яланська Діана І та ІІ місце, Стрельцов Олександр – ІІ місце, Бабіч Ілля – ІІ місце, Голуб Іван – ІІІ місце, Латишев Тимур – ІІІ місце).

Загалом, в спортивному заході взяло участь понад 160 учасників та ще більше глядачів.

Перед початком змагань всі були вражені видовищними показовими виступами спортсменів та яскравим номером танцювального колективу. Під час завершення відкриття кращі спортсмени отримали посвідчення спортивних розрядів за підсумками попередніх змагань.

В напруженій боротьбі спортсмени цих команд змагалися в стрільбі з пневматичної зброї та всестильового бою. По закінченню змагань всі учасники змагання отримали солодощі та пам’ятні плакати, переможці отримали відповідні медалі та дипломи, а чемпіони Харківського району  отримали кубки за 1 місця. В їдальні Пісочинського колегіуму всі бажаючі скуштували польову кашу та компот.

Побажаємо нашим співвітчизникам наступних перемог у цьому складному виді спорту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень