A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Безпека руху на залізничних переїздах

Дата: 22.05.2018 09:20
Кількість переглядів: 991

         Харківська дистанція колії повідомляє про необхідність дотримуватися безпеки на залізничних коліях та переїздах. Залізничний переїзд на залізниці ? одне з найнебезпечніших місць для транспорту.

         За три місяці 2018 року сталося більше 34,6 тис. випадків ДТП, у тому числі більш ніж у 4,2 тис. випадках були потерпілі. Внаслідок ДТП загинуло більше 500 людей і більше 5,4 тис. травмовано. Основними причинами дорожньо-транспортних пригод є перевищення безпечної швидкості руху (889 ДТП), порушення правил маневрування (381 ДТП), проїзду перехресть (236 ДТП), недодержання безпечної дистанції (219 ДТП) і порушення правил проїзду пішохідних переходів (199 ДТП).

         У рамках Десятиліття дії з забезпечення безпеки дорожнього руху 2011-2020 років, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй, з 21 по 27 травня 2018 року організовується проведення Тижня безпеки дорожнього руху, під час якого буде привернуто увагу до проблем травматизму та смертності на дорогах, виконання профілактичних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки руху на автомобільних дорогах України, в тому числі заходів щодо забезпечення безпеки руху при перетині залізничних переїздів та зниження рівня аварійності в межах їх дії.

         З метою недопущення травматизму при проїзді через переїзди, Харківська дистанція колії вважає своїм обов’язком нагадати водіям, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки. Залізничний транспорт користується перевагою при перетині залізничних переїздів, тому автомобілісти повинні безумовно виконувати вимоги правил дорожнього руху на залізничних переїздах.

         «Укрзалізниця» закликає водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах і поблизу залізничної інфраструктури. Не ризикуйте своїм і чужим життям.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень