A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Оголошено результати конкурсу з реалізації кращого проекту з благоустрою Мереф’янської міської ОТГ

Дата: 23.05.2018 16:29
Кількість переглядів: 859

21 травня, в залі засідань Мереф’янської міської ради відбулась робоча зустріч з головами об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та районних комітетів органів самоорганізації населення (РК ОСН).

На зустрічі були присутні керівництво Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради на чолі із головою Веніаміном Сітовим, начальники відділів міської ради, а також представники відділу благоустрою.

Тетяна Дядченко, секретар Мереф’янської міської ради, оголосила результати конкурсу з реалізації кращого проекту з благоустрою Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади.

Всього було подано 15 проектів у п'яти номінаціях: «Ландшафтний проект», «Проект з водовідведення», «Майданчик під контейнери для збору ТПВ», «Упорядкований колодязь», «Клумба».

За результатами конкурсу перемогли наступні проекти: «Трикутник – символ єдності» (РК ОСН «Південь»); «Відновлення системи водовідведення – запорука початку ефективного благоустрою» та «Загальна альпійська гірка – єднання сердець в радості» (РК ОСН «Озеряни»); «Квітучий майданчик» (РК ОСН «Мерефа – Центр 1») та «Чиста криниця – смачна водиця» (РК ОСН «Утківка» – Кринички).

Вітаємо переможців і бажаємо скорішої реалізації проектів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень