A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 07.06.2018 09:16
Кількість переглядів: 684

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування виконавчих органів міської ради, а саме:

  • (1 штатну одиницю) начальника відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. Вимоги до посади: повна вища освіта, досвід роботи на керівних посадах, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Перелік документів, які необхідно подати: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки 4х6, копія документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції», подання шляхом заповнення на офіційному веб-сайті, Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов’язаних).

Документи подаються  за адресою: м. Мерефа, вул.  Дніпровська, 213, 2-й поверх, каб. №7 впродовж тридцяти календарних днів з дня опублікування оголошення. Детальну інформацію про умови конкурсу, основні функціональні обов’язки за посадами, розміри та умови оплати праці можна отримати у Виконавчому комітеті міській раді за вище зазначеною адресою,  контактний телефон 748-47-45.

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень