A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар на тему гендерної рівності при ухваленнях політичних та суспільних рішень на регіональному рівні

Дата: 12.06.2018 12:01
Кількість переглядів: 603

Гендерна рівність при ухваленнях політичних та суспільних рішень на регіональному рівні

11 червня у м. Харків пройшов тренінг для представників органів місцевого самоврядування з просування та впровадження підходів гендерної рівності при ухвалення політичних та суспільних рішень на регіональному рівні.

Керуючий справами (секретар) виконкому Мереф’янської міської ради Анна Сіроштан та начальник загального відділу Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Ірина Михайлик відвідали захід. Модератором тренінгу була Елла Ламах – тренер Ради Європи, Голова Правління ВГО Центр «Розвиток демократії».

На тренінгу розглядались питання національного законодавства та політики із забезпечення рівних прав та можливостей чоловіків та жінок у контексті міжнародних зобов’язань. Більш детальну інформацію з цього питання розповіли Ірина Суслова, народний депутат України, Голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та Інна Збукар, керівниця проекту Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики в Україні».

Цікавим був розділ, який доповідала Катя Тіілікайнен, радниця гендерних питань Офісу Ради Європи в Україні, «Європейські успішні практики гендерно чутливого підходу у процесі прийняття політичних та суспільних рішень на місцевому рівні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень