A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

15-річчя Зразкового хореографічного колективу «Dance World»

Дата: 13.06.2018 17:07
Кількість переглядів: 1206

Щоб подарувати радість іноді потрібно небагато. Для когось відчуття щастя приносить гарна погода, для когось солодощі. А комусь приємно просто мати можливість подарувати радість іншим. Ось вже 15 років поспіль Зразковий хореографічний колектив «Dance World», під керівництвом Марини Слюсар, дарує таке відчуття оточуючим.

9 червня у залі Мереф’янського міського будинку культури відбувся ювілейний концерт Зразкового хореографічного колективу «Dance World». Юні дарування вкотре вразили публіку чудовими танцювальними номерами. На сцені все було гармонійно – синхронні рухи, відпрацьовані роками, вражаючи костюми, емоції, якими заряджали гостей виступаючи.

Для колективу це було не просто свято, а й маленький екзамен – вони підтверджували почесне звання «Зразковий».

Привітати колектив завітали Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури і спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека, депутат Харківської районної ради, голова Жіночої ради м. Мерефа Раїса Угненко, заступник начальника Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Наталія Плотнік, завідувач кафедрою народної хореографії Харківського вищого коледжу мистецтв Ковалівська Олена.

Веніамін Сітов звернувся до колективу зі словами привітань: «За ці роки всі ми спостерігали як зростає цей чудовий колектив, як учасники отримували різноманітні нагороди. Діти з великим ентузіазмом займаються танцями, вони отримують високі оцінки на різних фестивалях, їм аплодують на міжнародній сцені. Успіх і високий рівень творчості колектив досяг завдяки наставництву його керівника. Бажаємо цьому чудовому колективу нових творчих злетів, невпинного руху вперед, здійснення найзаповітніших мрій». Крім того, він нагородив Марину Слюсар та хореографа Владиславу Кутю, за плідну працю, культурний внесок у розвиток громади, творчі здобутки, вміння надихати учнів і запалювати іскри таланту в їхніх серцях, а також з нагоди 15-річчя колективу, подяками та подарував сертифікат на придбання музичного обладнання.

Наталія Плотник також висловила свої поздоровлення, нагородила Марину подякою та подарувала в пам’ять про цей святковий день чудову картину.

Також кожен учасник колективу отримав подяку від Руслана Дейнеки, медаль, футболку із логотипом колективу та портплед для майбутніх виступів.

Вітаючи наставників своїх дітей із 15-річним ювілеєм, батьки вихованців побажали нових творчих звершень та перемог у майбутньому та подарували музичну колонку і мікрофон. А під завісу ювілейного концерту юні таланти поласували смачненьким тортом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень