A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Навчальні заклади громади прощаються з випускниками 11 класів

Дата: 26.06.2018 11:59
Кількість переглядів: 1063

22 та 23 червня у загальноосвітніх навчальних закладах Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади відбулися випускні вечори. Зали були заповнені батьками, вчителями та іншими гостями, які прийшли розділити радість з дітьми.

Свято розпочиналося з вручення директорами шкіл випускникам атестатів про повну загальну середню освіту. Випускників усіх шкіл зі сцени вітали Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури і спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Руслан Дейнека та директор «Навчально-методичного центру» Ірина Шихова.

Варто зазначити, що Мереф’янська ОТГ має 3 срібних медаліста, від Мереф’янської міської ради Веніамін Сітов та Руслан Дейнека вручили дітям громади 6 сертифікатів на отримання 1000 грн. за визначні здобутки у навчанні та високі результати зовнішнього незалежного оцінювання і 2 таких сертифікати від Харківського обласного благодійного фонду «Крок за кроком» під керівництвом Валерії Мураєвої.

Учні довго чекали цієї миті і ось вона настала. Роки у школі промайнули короткими днями, залишивши після себе спогади. Згадується чимало: неодноразові конкурси, олімпіади, концерти. Не обходилося і без розчарувань та вихованців завжди підтримували вчителі, які в ці дні проводжали їх у доросле життя.

Після офіційної частини свята відбувся концерт, в який кожен з учнів вніс частинку своєї душі.

Дорослі діти ніколи не забудуть цей день. Скільки б років не минуло, кожен з них буде пишатися, що був учнем саме своєї школи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень