A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Насичений навчальний тиждень

Дата: 02.07.2018 16:51
Кількість переглядів: 795

Минулий тиждень для найактивніших мешканців нашої громади був насичений лекціями, практичними завданнями та навчанням від громадської організації «Поруч» та програми ДОБРЕ («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»).

У перші три дні тижня на базі відпочинку Елат, що розташований в с.Печеніги, проходила Школа молодого громадянина, де, загалом, взяли участь 25 активних представників молоді громад Харківської області – Мереф’янської, Роганської та Старосалтівської.

Трьохденний інтенсив включав в себе багато ігор, енерджайзерів, міні-лекцій, практичних завдань, крім того, учасники обмінювались досвідом громадської активності. Прикладом останнього була презентація про щаблі влади в США від американського волонтера Джона. Тренери, разом із волонтерами (наймолодшому з них, до речі, 5 років), весь час створювали робочу атмосферу та підґрунтя до взаєморозуміння та допомоги. Згуртовувати справжню молодіжну команду допомагали не лише лекційні заняття, а й нетворкінг і неформальне спілкування: ігри в Крокодила й Аліас, пісні під гітару, танці та найяскравіший момент Школи – обкидання один одного фарбами Холі.

Навчання продовжилось вже в Старому Салтові. Олег Кулініч, експерт програми ДОБРЕ, під час викладання використовував різноманітні практичні  методики, які мають на меті розвинути креативність, раціональність та критичне мислення учасників під час написання проектів. Аудиторія також взяла участь у покращенні вже поданих до програми проектів. Тож впевнені, що отримані знання підуть на користь.

Хочеться додати, що перед тим, як поринути у світ проектного менеджменту, команда Мереф’янської громади взяла участь у велопробігу, присвяченому Дню Конституції України, що проходив за підтримки програми ДОБРЕ та Старосалтівської селищної ради. Окрім спортивного марафону для учасників також було проведене кінологічне шоу групи з дресированими собаками «Авангард».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень