A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Подано перший проект у рамках бюджету участі

Дата: 06.07.2018 15:32
Кількість переглядів: 967

Вищезгаданий проект передбачає реконструкцію вуличного освітлення у селі Верхня Озеряна. «Підвищення рівня безпеки, комфортності перебування в селі Верхня Озеряна через реконструкцію вуличного освітлення.У селі дуже поганий стан доріг, що робить переміщення в темний час доби небезпечним. Відсутність освітлення знижує можливість спілкування жителів у вечірній час, що в доповненні до відсутності громадського простору не сприяє формуванню громади», – йдеться в описі проекту.

Нагадаємо, положення про запровадження бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Мереф’янської міської ради було затверджене на сесії міської ради у грудні 2017 року. Громадський бюджет Мереф’янської міської ради становить 1 млн. грн.

Подавати свої проекти на конкурс можуть громадяни, яким виповнилось 16 років, що зареєстровані або фактично проживають на території Мереф’янської громади. Зокрема, до розгляду приймають проекти двох видів: малі – вартістю від 5000 грн. до 40 000 грн. та великі – вартістю від 41 000 грн. до 100 000 грн. Одна людина може подати максимум 2 проекти – один великий та один малий.

Охочі подати свої проекти зможуть зробити це через спеціально створений сайт https://merefa.pb.org.ua, заповнивши відповідну реєстраційну форму, або через Пункти супроводу (м. Мерефа, вулиця Дніпровська, 213; вулиця Дніпровська, 227; сел. Селекційне, вулиця Інститутська, 3; смт. Утківка, вулиця Слобожанська, 70; с. Кринички, провулок Котляревського,29/4; с. Нижня Озеряна, вулиця Мічуріна,2-б; м. Мерефа, вулиця Мірошниченка, 63). Та щоб подати проекти, авторам необхідно заручитися підтримкою та надати на конкурс списки і підписи мешканців: 10 для малого проекту та 20 – для великого.

Прийом заявок триває до 15 липня.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень