A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Трикутник – символ єдності

Дата: 12.07.2018 13:39
Кількість переглядів: 980

Вчора розпочав втілюватись в життя дизайнерський міні-проект «Трикутник – символ єдності», що став переможцем конкурсу міні-проектів з благоустрою громади. Проект був поданий та реалізований районним комітетом органу самоорганізації населення (РК ОСН) «Південь».

Завдяки оперативності керівництва міської ради були придбані основні елементи по проекту та доставлені на місце призначення відділом благоустрою.

Мешканці ОСН «Південь» не заставили себе чекати і в той же день, ввечері, зібрались для того, щоб власними силами установити необхідне обладнання. Все було зроблено швидко, добросовісно та якісно.

Наразі, хочу висловити подяку всім, хто був не байдужим до покращення умов нашого життя, не ховався за своїми парканами, не стояв осторонь. А саме: Сибірному Миколі, який на причепі свого легкового автомобілю навозив пісок та щебінь; Погорілому Сергію; Какадій Володимиру; Білокінь Сергію; Миколі та Ользі Єрьомічевим та їх сину Данилу; Долгому Руслану; Середі Івану; сім’ї Панченко – Володимиру та Наталії; а також Фурсову Павлу, який зі своїм старшим сином Віктором прибув на об’єкт зі своєю  технікою (бетонозмішувачем), що й дало можливість впоратись так швидко.

Наприкінці літа мешканці РК ОНС «Південь» також долучаться до висадки зелених насаджень, щоб завершити реалізацію власного проекту.

Впевнені, що чудовий круглий стіл з лавками, який слугує для наших мешканців символом справжньої єдності, буде об’єднувати навколо себе як дітей, так і дорослих, для нових ідей, звершень та відпочинку.       

Голова РК ОСН « Південь»  Долга В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень