A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розпочалися роботи з ремонту дороги по вулиці Дніпровській

Дата: 16.07.2018 15:11
Кількість переглядів: 1303

У неділю, 15 липня, на території Мереф’янської міської ОТГ розпочалися ремонтні роботи автошляху державного значення Харків-Сімферополь по вулиці Дніпровській.

Вже другий день у м.Мерефа на вулиці Дніпровській можна побачити техніку, яка вправно готує дорогу для укладання нового асфальтного покриття. Та це тільки початок. Після того як на запланованих частках траси зріжуть верхній шар покриття, зберуть залишки асфальтогрануляту, проведуть земляні роботи на узбіччях, розпочнуться роботи з водовідведення у районі «зигзагу» (м-н Артемівка), укладання нового асфальтного покриття, облаштування узбіччя та нанесення дорожньої розмітки.

Такий капітальний ремонт відбудеться на трьох ділянках дороги по вул.Дніпровській. Матеріалу вистачить на капітальний ремонт загальною площею 39200 м2. Це приблизно 4 км автошляху – все залежить від ширини проїжджої частини. На всіх інших частках буде виконано ямковий ремонт покриття.

Початок запланованих заходів затягнувся у зв’язку із процедурою проведення тендеру та виготовленням проектно-кошторисної документації. Згідно проведеної тендерної пропозиції переможцем стало приватне підприємство «Полтавабудцентр».

«Роботи розпочалися саме з центральної частини міста, у зв’язку із відсутністю у вихідний день транспортних засобів на узбіччях вулиці Дніпровської в районі державних установ. В будній би день ремонтні роботи в цій частині міста значно загальмувалися» – зазначив перший заступник Мереф’янського міського голови Вадим Зибнєв.

«Прохання до водіїв бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки», – звертаються до водіїв у Мереф’янській міській раді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень