A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Заяви на отримання грошей за зекономлені домогосподарствами ресурси для опалення приймаються до 1 вересня

Дата: 20.07.2018 08:44
Кількість переглядів: 879

Як і минулого року, під монетизацію підпадають зекономлені домогосподарствами ресурси, які використовуються для опалення еквівалент вартості 150 кіловатів електроенергії або 100 кубів газу.

До 1 липня 2018 р. підприємства-виробники чи підприємства-виконавці послуг з газо- та електропостачання в паперовому та електронному вигляді надали структурним підрозділам з питань соціального захисту населення списки «енергоощадних» субсидіантів із зазначенням суми невикористаної державної допомоги.

Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно до 1 вересня подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відстежувати шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, або у відділеннях «Укрпошти» має здійснюватися субсидіантом самостійно. На момент подавання заяви рахунок у банку повинен бути вже відкритим. При цьому у містах виплати здійснюватимуть виключно через банківські установи, а в сільській місцевості – через банки або пошту за вибором отримувача.

Виплата «живих» грошей у рамках урядового проекту з монетизації частини зекономлених субсидій здійснюється урядом цьогоріч вдруге за роки української незалежності. Це перший крок переходу до повної монетизації пільг і субсидій.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень