A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Призначено нового керівника Харківського відділу поліції

Дата: 25.07.2018 11:22
Кількість переглядів: 1574

24 липня 2018 р. заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області полковник поліції Сергій Чиж представив особовому складу Харківського відділу поліції тимчасово виконуючого обов’язки начальника – полковника поліції Віктора Шириню. Наказ про його призначення підписав начальник Головного управління в Харківській області.

Як зазначив Сергій Чиж, багаторічний досвід роботи та професіоналізм нового керівника сприятиме ефективній та якісній роботі підрозділу. У свою чергу Віктор Шириня запевнив, що робота відділу поліції буде побудована на взаєморозумінні з особовим складом, органами місцевого самоврядування та громадськістю.

Зазначимо, що Віктор Шириня розпочав службу в органах внутрішніх справ  з 1986 року. За 31 рік професійного трудового стажу – працював на посадах по лінії превентивної діяльності, кримінальної поліції, а також займав керівні посади в Управлінні внутрішньої безпеки. До призначення в Харківський відділ поліції очолював Богодухівський відділ поліції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень