A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Реалізація проекту «Загальна альпійська гірка – єднання сердець в радості»

Дата: 01.08.2018 12:39
Кількість переглядів: 886

Одним з переможців конкурсу з реалізації кращого проекту з благоустрою Мереф’янської міської ОТГ став проект РК ОСН «Озеряни» під назвою «Загальна альпійська гірка – єднання сердець в радості». Мешканці мікрорайону вже почали реалізацію проекту.

Незмінним рушієм процесу стала Олена Берьозкіна, голова РК ОСН «Озеряни», завдяки якій, і малеча, і дорослі змогли виявити свій потенціал. Активні та небайдужі мешканці зібрались, щоб розпланувати та виконати зазначені роботи. Звісно, легко не було нікому: у спеку хтось копав і кидав у машину землю, хтось облаштовував майбутню клумбу щебенем та бутом, хтось ґрунтував прошарок для насаджень і вдосконалював дренажну систему, а хтось надихав новими ідеями. Присутні не шкодували як свої сили, так і власного часу аби наблизитись до завершення проекту. Олена Берьозкіна висловила подяку майстру відділу благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Олександру Калашнікову за консультацію щодо утримання насаджень, а також усім учасникам за ентузіазм та за бажання змін рідного краю! Вона зазначила, що перший етап вже пройдено завдяки Олені Кириченко, Сергію Картавцеву, Катерині Івановій, Валентині Балюк, Олександру Халій, Василю та Наталії Родіоновій, а також Олександру і Тетяні Штучним та їх донечці Софії. Щоб завершити реалізацію власного проекту, наприкінці літа мешканці РК ОНС «Озеряни» долучаться до висадки зелених насаджень. І хоча зараз робота ще триває, на горизонті цих змін вже видно майбутню красуню.

Нагадуємо, що за умовами конкурсу, на запропонований для реалізації проект, Виконавчий комітет здійснив закупівлю необхідних матеріалів, а мешканці реалізують проект власними силами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень