A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

В Києві відбувся тренінг для громад-підписантів Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» в Україні

Дата: 03.08.2018 16:38
Кількість переглядів: 715

1 серпня, спеціаліст загального відділу Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради – Аліса Гриненко, взяла участь у тренінгу «Зовнішнє позиціонування та маркетинг громад».

Під час вступної частини усіх  присутніх привітав Пітер Корсбі, керівник проекту «Мери за економічне зростання». Він також зазначив, що ЄС приділяє значну увагу Україні, адже вона має величезний потенціал для розвитку.

Під час тренінгу були визначені сучасні тренди інвестування та маркетингу, що сприяє промоції місцевого економічного та інвестиційного потенціалу громад. Визначені особливості розробки та впровадження маркетингової стратегії яка дозволить зробити територію конкурентоспроможною.

Особлива увага була спрямована на принципи та підходи при роботі з інвесторами, були розглянуті кращі практики промоції територій для життя, роботи та інвестування.

Експерт проекту Кай Партале (Німеччина) акцентував увагу присутніх на тому, що бренд громади – це не просто логотип, відображений і тиражований на рекламній продукції, бренд – це настрій, характер, душа і серце території на якій ми проживаємо. У кожного населеного пункту є родзинка, та особливість, яка і виділяє його серед сотень інших. Наше завдання грамотно і красиво подати цю особливість, аби кожна людина в Україні і поза її межами захотіла побачити нашу громаду на власні очі.

Нагадаємо, що проект «Мери за економічне зростання» реалізується в 6 країнах Східного партнерства, до яких відносяться Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

Проект спрямований на посилення потенціалу місцевих властей України  та інших країн Східного партнерства для стимулювання економічного зростання, і створення нових робочих місць за допомогою формування сприятливого бізнес-середовища, підтримки підприємництва та залучення інвестицій в місцеві економіки в інтересах сталого розвитку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень