A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Організація соціальної підтримки населення в об’єднаних територіальних громадах

Дата: 16.08.2018 17:29
Кількість переглядів: 828

Нещодавно Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації проводився черговий семінар на тему: «Організація соціальної підтримки населення в об’єднаних територіальних громадах». В заході взяли участь представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Світлана Рудницька, фахівець із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім?ї – Ольга Дядченко, провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення – Ольга Антоненко.

На семінарі були розглянуті питання з організації соціальної роботи із вразливими категоріями сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг; провадження та розвиток соціальних послуг для мешканців територіальних громад. Крім того були обговорені актуальні питання щодо соціальної підтримки окремих категорій громадян.

Також розглядалися повноваження ОТГ у сфері протидії торгівлі людьми та домашнього насильства, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, а також основні напрямки роботи служб у справах дітей в контексті реалізації реформ місцевого самоврядування. 

Наприкінці семінару обговорювались виконання ОТГ делегованих повноважень у сфері соціального захисту населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень