A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

До Мереф’янської громади завітали журналісти з різних куточків України

Дата: 23.08.2018 10:00
Кількість переглядів: 1118

21 серпня в рамках програми Агенство США з міжнародного розвитку «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у Мереф’янській міській ОТГ відбувся прес-тур – до громади завітали журналісти з різних куточків України.

Захід розпочався з вітальних слів Мереф’янського міського голови Веніаміна Сітова. Він розповів про основні досягнення громади з моменту її створення і відповів на всі питання, які цікавили журналістів. До привітального слова долучилася голова об’єднання співвласників багатоквартирних будинків(далі – ОСББ) «Мерефа-Центр 1» Вікторія Колінько. Вона поділилася досвідом роботи у своїй сфері діяльності та згодом запросила журналістів на коротку екскурсію до будинку, який був термомодернізований в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Тож гості не тільки почули, але й побачили результати діяльності ОСББ в Мереф’янській громаді на власні очі.

Наступним етапом прес-туру був ознайомчий візит до дитячого навчального закладу №4. Директор – Вікторія Байдікова розповіла про нещодавній ремонт та показала ігрові кімнати і спальні.

Пізніше журналісти відвідали нове поле для міні-футболу по вул. Лесі Українки/Савченко, а також ознайомилися з подальшими планами щодо розбудови спортивного майданчика.

Останнім пунктом у програмі прес-туру була поїздка до Храму Озерянської Ікони Божої Матері та музею-садиби «Українська Хата». По дорозі до с. Нижня Озеряна гості мали можливість побачити панорамний вид на місто та зробити гарні фотографії.

У рамках прес-туру, на прикладі Мереф’янської міської ОТГ, представники ЗМІ дізналися про результати впровадження реформи децентралізації та ті нові можливості, що відкрилися перед громадою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень