A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф’янська громада відзначила День Незалежності України!

Дата: 24.08.2018 20:58
Кількість переглядів: 1429

24 серпня небайдужі мешканці Мереф’янської громади завітали до Мереф’янського міського будинку культури аби долучитися до святкування 27-ої річниці Незалежності України.

Перед початком святкового концерту, гості свята могли помилуватися фото з чудовими видами нашої рідної громади. На майданчику перед будинком культури, окрім фотовиставки, були облаштовані дві фотозони, де кожен бажаючий міг зробити собі фото на згадку, та організована виставка ляльок-мотанок майстрині будинку культури.

Концертна програма повністю підтвердила назву цьогорічного заходу – «Велична і свята наша Україна». Талановиті колективи будинку культури в своїх піснях та хореографічних постановах відтворили справжній колорит українського народу та запалили в серцях присутніх гордість за нашу державу!

За традицією, в такий важливий для нашої держави день, на сцені будинку культури відбулася церемонія вшанування найкращих мешканців громади. Цього року були номінації: «Гордість громади», «Людина року», «За заслуги перед містом»! Крім того, активних мешканців було нагороджено подяками міського голови.

Окремо хочеться виділити ще одну нагороду – звання «Почесний громадянин міста Мерефи» отримала людина, якої вже немає з нами – Світлана Єськова. Ця талановита людина багато років працювала в Мереф’янській міській раді на благо нашого рідного краю, була зразковим керівником, користувалася повагою серед колег і завжди сумлінно ставилася до виконання поставлених завдань.

Усі присутні вшанували пам’ять про цю чудову людину хвилиною мовчання.

Почесне право вручити нагороди було надано шановним гостям свята: Мереф’янському міському голові – Веніаміну Сітову, секретарю Мереф’янської міської ради – Тетяні Дядченко та депутату Харківської районної ради, голові Жіночої ради міста Мерефи – Раїсі Угненко.

Під час свого вітального звернення Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, передав привітання і від Юлії Світличної, яка дуже шанує Мереф’янську громаду і бажає їй миру і процвітання!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень