A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

8 вересня в Мереф’янській громаді відзначили День фізичної культури та спорту

Дата: 10.09.2018 17:11
Кількість переглядів: 1009

Урочисте свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, яке традиційно відзначається в другу суботу вересня, відбулося на стадіоні «Авангард» за підтримки відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради та КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»».

Захід відбувся за участі учнів та вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Мереф’янської ОТГ, вихованців КЗ «комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард»», дітлахів КЗ «Мереф’янський ДНЗ (ясла-садок) №1» та їх активних батьків.

На початку свята з привітальним словом до всіх присутніх звернулися: Руслан Дейнека – депутат Харківської обласної ради, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Олена Кривенцова – начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України (далі – МОНУ), Сергій Антропов – помічник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ, Анна Луньова – майстер спорту, чемпіонка України по стрибкам в довжину з розбігу, учасниця Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 р. Почесні гості побажали всім міцного здоров’я, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед учнівської молоді Харківської області та з нагоди професійного свята почесними  грамотами від Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ були нагороджені: Руслан Дейнека, Олена Колодяжна – заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Мереф’янський медичний ліцей», Олена Рубан – вчитель фізичної культури КЗ «Мереф’янський медичний ліцей».

Після чого всі учасники, на чолі зі своїми спортивними наставниками, розійшлися по секціям з різних спортивних напрямків, де кожен мав змогу продемонструвати свої здібності та обмінятися досвідом з іншими.

Наприкінці свята всі отримали солодкі призи від депутата обласної ради Руслана Дейнека. Жовто-блакитні фарби Холі – стали яскравою кульмінацію свята, після чого всі присутні зробили фото на згадку про цей чудовий день!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень