A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф’янська ОТГ відзначила День громади!

Дата: 11.09.2018 15:22
Кількість переглядів: 1818

8 вересня у Мереф'янській об’єднаній територіальній громаді відзначали День громади. На головній площі зібралося чимало людей аби разом відсвяткувати таке визначне свято.

В цей суботній день мереф’яни відзначали не тільки День громади, а й День фізичної культури і спорту України. Тому свято розпочалося з маршу спортсменів та викладачів Комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Авангард"» (далі – Авангард), флешмобу за їхньою участю та вшанування найкращих діячів спорту громади.

Та це не всі нагороди цього вечора. На головній сцені громади подякою від голови Харківської обласної ради вітали Тетяну Дядченко, секретаря Мереф'янської міської ради та Людмилу Под'ячеву, заступника Мереф'янського міського голови з питань бюджету та фінансів. Цінним подарунком (годинником) було нагороджено Мереф'янського міського голову Веніаміна Сітова. Церемонію нагородження проводили шановні гості – Віктор Коваленко, перший заступник голови Харківської обласної ради та Володимир Скоробагач, заступник голови Харківської обласної ради.

За традицією, привітали малят, які народилися 5 вересня. Крім того відзначили найактивніших голів районних комітетів органів самоорганізації населення.

Цього дня для мешканців та гостей громади виступали найталановитіші мереф'яни – вихованці Мереф'янського міського будинку культури, Мереф'янського міського будинку творчості, Мереф'янської дитячої музичної школи.

Родзинкою свята стали виступи народної артистки України Ірини Білик та популярного репера Tof, він же Андрій Тофецкій. Завершилось свято яскравим феєрверком.

Додамо, що головна сила громади – у її мешканцях. Об’єднання Мереф’янської міської і Утківської селищної рад призвело до активізації людського ресурсу – мешканці громади почали включатися в процес розбудови свого рідного краю. Децентралізація дозволила робити те, що не робилося раніше: будувати та ремонтувати дитячі садки, дороги, надавати якісні послуги, тощо. Зазначимо, що голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична активно сприяє впровадженню реформи з децентралізації у всіх сферах діяльності Мереф’янської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень