A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Інформація щодо проходження строкової військової служби!

Дата: 12.09.2018 10:00
Кількість переглядів: 1455

При отриманні повістки до військкомату Вам потрібно:

1. Ви навчаєтесь.

- Взяти довідку в деканаті з підписом і печаткою про те що Ви навчаєтесь в даному вузі,

- прибути за адресою: місто Харків, проспект Московський, 96 А, кабінет 19 та написати заяву на ім’я військового комісару про відстрочку на навчання.

Відстрочка на весь період навчання надається громадянам призовного віку, які навчаються: у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах з денною формою навчання (у разі досягнення ними 21-річного віку відстрочка втрачає силу); у вищих навчальних закладах з денною формою навчання, у т.ч. під час здобуття наступного вищого освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти; у середніх або вищих духовних навчальних закладах з денною формою навчання; в інтернатурі, аспірантурі або докторантурі з відривом або без відриву від виробництва.

2. Ви одружені і у Вас вагітна дружина, або є дитина віком до трьох років.

- Зробити копії з свідоцтва про шлюб, паспорт свій та дружини, копія свідоцтва про народження дитини, довідка про склад сім’ї. Якщо дружина, або чоловік не зареєстровані за місцем проживання – Акт від депутата завірений печаткою, про те що вона (він) проживає за цією адресою та вони спільно виховують дитину та ведуть господарство.:

- прибути за адресою: місто Харків, проспект Московський, 96 А, кабінет 19 та написати заяву на ім’я військового комісару про відстрочку.

3. Відстрочка від призову за сімейними обставинами надається призовникам за їхнім бажанням тоді, коли вони мають:

- непрацездатних батька і матір чи одинокого непрацездатного батька (одиноку непрацездатну матір) або непрацездатних осіб, під опікою, піклуванням чи на утриманні яких перебував призовник, або осіб, над якими призовник здійснює опіку чи піклування, якщо вони не мають інших працездатних осіб – громадян України, зобов’язаних відповідно до законодавства їх утримувати;

- 2 і більше дітей;

- дитину-інваліда;

- дружину-інваліда;

Відстрочка від призову може надаватися призовнику за його бажанням, якщо він є сиротою.

За наявності в сім’ї 2 і більше синів, один з яких проходить строкову військову службу, відстрочка від призову за сімейними обставинами може надаватися призовнику на час проходження строкової військової служби його братом. Відстрочка строком до 1 року надається призовникам, які визнані під час медичного догляду тимчасово непридатними до військової служби.

Призовники, яким надано відстрочку, зобов’язані щороку до 1 жовтня подавати у районні (міські) військові комісаріати документи, що підтверджують їхнє право на відстрочку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень