A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Урочисті мітинги у смт Утківка та сел. Селекційне

Дата: 13.09.2018 13:53
Кількість переглядів: 727

12 вересня відбулися мітинги з нагоди 75-ї річниці з Дня визволення смт Утківка та сел. Селекційне від нацизму у роки Другої світової війни.

Захід розпочався біля братської могили у сел. Утківка, після чого присутні вирушили на мітинг, який відбувся у сел. Селекційне.

Вшанувати пам’ять про воїнів-визволителів, які загинули під час війни завітали: заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Світлана Рудницька; депутат Харківської районної ради, голова Жіночої ради міста – Раїса Угненко; в.о. Старости – Ніна Каляка, члени Мереф’янської міської первинної організації ветеранів України на чолі із головою – Павлом Копаницьким, учений секретар інституту Овочівництва і баштанництва НААН – Ольга Онищенко, представники організацій, підприємств, установ громади та інші небайдужі мешканці.

Гості привітали присутніх зі святом та подякували ветеранам за їхню відвагу. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до братських могил всі присутні вшанували пам’ять про воїнів, які віддали своє життя за свободу нашого рідного краю.

Далі продовжився захід у комунальному закладі «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7», де відбувся урок мужності на тему: «Видатні люди періоду відбудови».

Під час уроку було згадано людей які вже пішли з життя. Згадали і живих очевидців тих страшних років – тих, хто розповідає своїм дітям, онукам та учням про тяжкі роки війни, великої розбудови їхнього селища, хто нагадує молодому поколінню завжди пам’ятати героїв, завдяки яким ми живемо на нашій рідній землі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень