A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Соціальний проект «Рука допомоги» – новітній механізм боротьби із бідністю

Дата: 19.09.2018 08:50
Кількість переглядів: 829

«Рука допомоги» – пілотний проект Міністерства соціальної політики України, який реалізується за підтримки Світового банку в рамках більш широкої стратегії модернізації системи соціальної підтримки населення. Мета – допомогти вимушеним переселенцям та членам малозабезпечених сімей позбутися залежності від соціальних виплат, отримати гідну роботу або заснувати власний бізнес.

Залучення цих категорій осіб до пілотного проекту здійснюється шляхом:

- сприяння працевлаштуванню, в тому числі на нові робочі місця;

- надання безвідсоткової фінансової допомоги на поворотній основі для організації підприємницької діяльності сумою до 70 тис. грн.;

- пропонування участі в тимчасових оплачуваних роботах.

«Рука допомоги» заохочує місцевий бізнес до створення робочих місць: в разі працевлаштування двох учасників проекту, підприємства будь-якого масштабу можуть отримати від держави безвідсоткові кредити на закупівлю нового обладнання.

Ви також можете стати учасником проекту «Рука допомоги». Якщо ви маєте статус малозабезпеченого безробітного чи внутрішнього переселенця, вам достатньо звернутися із заявою до управління соціального захисту населення Харківської РДА, за адресою: м. Харків, пр. Гагаріна, 157 а, телефон 721-18-99 або до Харківського районного центру зайнятості, за адресою: м. Харків, вул. Святодухівська, 5, телефон 732-45-30. Там ви зможете отримати необхідну консультацію та дізнатися більше про проект, який назавжди змінить ваше життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень