A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Завершальний етап Естафети пам'яті  «Горить в серцях вогонь Перемоги»

Дата: 20.09.2018 13:41
Кількість переглядів: 846

19 вересня, з нагоди 75-ї річниці визволення Харківської області від нацизму у Другій світовій війні, на території меморіального комплексу «Висота маршала Конєва» відбувся завершальний етап Естафети пам'яті  «Горить в серцях вогонь Перемоги».

Естафета стартувала у лютому 2018 року, починаючи з Борівського району і пройшла свій шлях по всій території Харківської області.

Крім того, на цьому святковому заході відбувся ІІІ заключний етап та нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу солдатської пісні «Горить в серцях вогонь Перемоги», який розпочався ще в 2017 році.

Захід зібрав в собі 11 колективів з різних районів, які оцінювало шановне журі у складі:  Ірина Сердюк, директор Мереф’янського міського будинку культури, Лариса Опешко, директор Мереф’янської дитячої музичної школи Вікторія Кудіна, викладач хору та вокалу Мереф’янської дитячої музичної школи, Наталія Вовк, хормейстер Територіального центру надання соціальних послуг Слобідського району міста Харкова, Микола Наумов – голова журі, аступник голови комітету ветеранів війни та Збройних Сил України Харківської обласної ради ветеранів України.

Хор Мереф’янської міської ради ветеранів України (худ.кер. Р.Угненко) разом з вокальним ансамблем «Водограй» та вокальною студією «Асорті» (кер. А. Рождественська) Мереф’янського міського будинку культури виступили у гала-концерті Естафети пам'яті «Горить в серцях вогонь Перемоги» с піснею «Аист на крыше».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень