A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Черговий семінар у рамках проекту «Марафон: енергоефективна та безпечна громада»

Дата: 24.09.2018 16:54
Кількість переглядів: 641

21 вересня у Новоборовій об’єднаній територіальній громаді Житомирської області відбувся черговий семінар у рамках проекту «Марафон: енергоефективна та безпечна громада» та засідання секторальної платформи «Безпека в громаді» Асоціації об’єднаних територіальних громад (ОТГ). В заході взяв участь Мереф’янський міський голова, член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Асоціації ОТГ – Веніамін Сітов.

На семінарі обговорювалися особливості фінансування громад, впровадження вдалих енергоефективних проектів в ОТГ, питання співпраці з енергосервісними компаніями (ЕСКО), які є одними з дієвих та ефективних механізмів залучення коштів у термомодернізацію об’єктів соціальної сфери, а також сучасні технології термомодернізації будівель.

Окрім того, були презентовані проекти у сфері безпеки, впроваджені у Новоборівській ОТГ. Голова громади Григорій Рудюк поділився з учасниками семінару практичними порадами щодо реалізації ініціатив спрямованих на створення більш комфортних умов життя для населення.

Під час засідання секторальної платформи Асоціації ОТГ «Безпека в громаді» було обговорено проект Закону України «Про муніципальні відходи». За результатами заходу буде сформовано низку пропозицій щодо представленого документу.

______________

«Марафон: енергоефективна та безпечна громада» реалізовується за підтримки:Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та проекту «Реформи у сфері енергоефективності», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationa-le Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини та представниками бізнесу: компанія «ДАТАГРУП», ТОВ «Ондулін Будівельні матеріали», ТОВ «Золотой Мандарин Квадра».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень